Ektaco blogi Kohviku iseteeninduskassade uus põlvkond: fotosilmaga robot tuvastab täpselt, mis su lõunasöögitaldrikul on Ektaco • 25. juuli 2022 kell 12:22
Ektaco blogi Viis nippi, kuidas söögikoha suveterrassi käive maksimaalseks kasvatada Ektaco • 22. juuli 2022 kell 17:43
Ektaco blogi Viis nippi, kuidas söögikoha suveterrassi käive maksimaalseks kasvatada Ektaco • 22. juuli 2022 kell 17:35
Ektaco blogi Restoranis maksmine kolib telefoni: kassaaparaat ja makseterminal on peagi minevik Ektaco • 20. juuli 2022 kell 20:27
Ektaco blogi Pikad suitsupausid raiskavad tööaega ja tekitavad paksu verd, aga sellele on lahendus Ektaco • 11. juuli 2022 kell 12:31
Ektaco blogi Restorani töögraafiku koostamine on paras peavalu. Kuidas seda digitaliseerida? Ektaco • 30. juuni 2022 kell 23:27
Ektaco blogi Millega peaks arvestama, kui tahad Lätis jaemüüki alustada? Ektaco • 20. juuni 2022 kell 11:31
Ektaco blogi Mida on ühist Michelini tärniga pärjatud Eesti restoranidel? Ektaco • 17. juuni 2022 kell 12:11
Ektaco blogi Mida teha, et töötajad sinu ettevõttest jalga ei laseks? Ektaco • 24. mai 2022 kell 12:35
Ektaco blogi Kuidas võimaldada oma töötajatele 4-päevast töönädalat? Ektaco • 18. mai 2022 kell 14:22