Kuula: Ärikäik #1 — Kuidas Pavlova Cafe’st sai esimene Leedus frantsiisiäriga tegelev Eesti toitlustusfirma?

Olga Danilova Dubais frantsiisiekspol.Kuvatõmmis

Kuidas pürgida Eesti ettevõttena Austraalia maiusega Araabia Ühendemiraatidesse ja Leedusse? Sellest rääkisid Ärigeeniusele Pavlova Cafe juhid Olga Danilova ning Erika Scholler.

Täna alustab Ärigeeniuse portaali uus vestlussaade “Ärikäik”. Selles sarjas keskendume tuntud ja ambitsioonikate Eesti ettevõtete käekäigule. Eelkõige aga just neile, mille ambitsioonid on neid äritegevusega ka kodumaa piiridest kaugemale viinud. Pavlova Cafe on selle osas eeskujulik näide.

Kondiitriäri alustas hiljuti esimese Eesti toitlustusettevõttena frantsiisiäri Leedu pealinnas Vilniuses. Kondiitriäri loojad jutustasid, kuidas leiti viimaks sobiv partner, kes vastutusrikka rolli välja kannaks ning kuidas kavatsetakse ehitada selle spetsiifilise maiuse ümber omamoodi “pavlova Subway” kontsept.

Saadet juhivad Ärigeeniuse reporterid Berta Gortfelder ja Kert Avasalu.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Kord nädalas

Ärigeeniuse uudised sinu postkastis

Ärigeeniuse uudiskiri toob sinuni valiku nädala olulisematest äriteemadest, põnevad persoonilood ja ekspertide soovitused.