Pro tellijale Veel seitse söögikohta müügiks: kodusest peomajast Toompea restoranini Berta Gortfelder • 1. september 2023 kell 16:59
Pro tellijale Ehitus peletas kliendid? Armastatud restoran pidi vaid mõne kuu järel uues kohas uksed sulgema Kert Avasalu • 24. august 2023 kell 16:31
Pro tellijale Restoranipidaja söögikohtade sulgemislainest: pidevalt pakutakse erinevaid kohti müügiks Berta Gortfelder • 14. veebruar 2023 kell 13:55
Ektaco blogi Ülevaade restoraniärist: mida toob uus aasta ja millised olid 2022. aasta võtmeteemad? Ektaco • 24. jaanuar 2023 kell 11:58
Ektaco blogi Kohviku iseteeninduskassade uus põlvkond: fotosilmaga robot tuvastab täpselt, mis su lõunasöögitaldrikul on Ektaco • 25. juuli 2022 kell 12:22
Ektaco blogi Piits või präänik: kas tööajaarvestuse süsteemist lõikab kasu töötaja või tööandja? Ektaco • 18. veebruar 2022 kell 11:15
Ektaco blogi Nullkontakti sünnilugu ehk kuidas arendati lahendused, mis päästsid söögikohti ja andsid hoo sisse Tallinna pimepoodidele Ektaco • 3. veebruar 2022 kell 11:00
Pro tellijale Tuntud söögikoht sulges töökäte puuduse tõttu üheks päevaks uksed. “Juba paar kuud otsime sobivat inimest” Kert Avasalu • 11. jaanuar 2022 kell 14:00
Pro tellijale Mis Kohaliku ümber toimub? Kohviku omanik vastab maja haldaja väidetele: asjad pole nii, nagu ta väidab Indrek Tark • 22. november 2021 kell 13:29
Pro tellijale Kohvikuketi omanik: oleme erilises olukorras — majandus buumib, aga kohvikud kaotavad tulu Indrek Tark • 29. oktoober 2021 kell 09:20