Ärikäigu 47. osas räägime käsitöö alkoholi tootmisest. Meil on külas isa ja poeg, kes otsustasid kodumaisest toorainest hakata tootma viskit. Tarvo ja Otto Jaansoo on varasemalt olnud seotud Eesti auhinnatuima džinnitootja Junimperiumiga.
Saates tuleb juttu, kuidas leidis Tarvo tee moemaailmast restoraniärisse ning sealt edasi alkoholi tootmisesse. Samuti avab ta tagamaid oma ootamatule lahkumisele Junimperiumi meeskonnast.
Selle kõigega on laiemalt olnud seotud ka Tarvo poeg Otto Jaansoo, kes räägib sellest, kuidas on isaga koos oma ettevõtet teha ning millised on olnud suurimad väljakutsed. Puudutame ka uue viskitootmise ettevõtte Von Berg Spiritsi väljavaateid ja plaane tulevikuks.
Saatejuhid on Rauno Uusleer ja Kaire-Külli Vaatmann.