Kuula: Ärikäik #34 – Kuidas Yummy inimeste kokkamisharjumusi muudab ja mida andmed meie söögieelistuste kohta ütlevad?

Saate "Ärikäik" virtuaalsed külalised olid Yummy asutajad Martin Salo ja Karl Paadam. Paremal pildil saatejuhid.Foto: Geenius

“Ärikäigu” 34. saates räägime söögist. Külas on koroonapandeemia ajal hoo sisse saanud Yummy, kes Clean Kitcheni nime all pakub õhtusöögi retsepte ja einekomplekte.

Külas on ettevõtte asutajad Karl Paadam ja Martin Salo, kes räägivad, kuidas on Clean Kitcheni retseptid aidanud eestimaalastel avastada uusi maitseid, kus asuvad ettevõtte peamised kliendid ja kes tegelikult on Eesti parimad kokad.

Kuuleme ka, kust hangib Yummy oma õhtusöökide komponendid, kuidas tagab ühtlaselt hea toorainete kvaliteedi ning mismoodi einekomplektide teenust kasutades toidupakendite jalajälge vähendada. Saame ka teada, miks soovib Yummy laieneda Tšehhi ja Poola ning miks poolakatele ei saa burgerit reklaamida sama pildiga nagu Eestis.

Saadet juhivad Geeniuse ajakirjanikud Martha-Beryl Grauberg ja Kaire-Külli Vaatmann.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Kord nädalas

Ärigeeniuse uudised sinu postkastis

Ärigeeniuse uudiskiri toob sinuni valiku nädala olulisematest äriteemadest, põnevad persoonilood ja ekspertide soovitused.