2023 on hübriidtöö võidukäigu aasta ja Dellil on selleks hulk vajalikke lisaseadmeid

Nüüd enam tagasiteed pole, hübriid- ja kaugtöö on tulnud selleks, et jääda meie tööellu ning see seab uued nõuded ka kõigile lisaseadmetele, mida lisaks arvutile kontoris, kodus või reisil vaja läheb. Dell tõi oma esimesed mudelid välja juba aasta alguses ja täiendas tootevalikut kevadel. Siin on kõik vajalikud lisad, mida Dell hübriidtööks korraliku arvuti ja monitori kõrvale pakub.

Üks olulisematest lisaseadmetest eemalt koosolekute pidamiseks on veebikaamera. Dellil on selleks kolm uut mudelit. Kaks neist 2K ja üks 4K resolutsiooniga. Full HD on küll veel endiselt levinud sisseehitatud kaamerate kvaliteedinäitaja, kuid suuremate koosolekutega või kohaloleku tunde parimaks edastamiseks on 2K või 4K juba paljude jaoks oluliseks lisavajaduseks.

Dell Webcam WB3023 on soodsaim mudel, mis annab välja 2K pildi ja on kinnitatav nii monitori kui sülearvuti ääre külge. Kaamera põhja all on statiivikinnituse auk, seega saab vajadusel seda sättida endale sobivasse kohta kuhu iganes. Kui aga seade on monitori või sülearvuti kaane serva küljes, võib asendit sättida reguleeritava kaldega kuul-liigendiga jalaga.

Lisaks kvaliteetsele Sony sensorile teeb Delli tarkvara pildi veelgi paremaks ning vähendab teralisust kehvemates valgusoludes. Sisseehitatud mikrofon aitab ka taustamüra vähendada, et kaamera ees rääkijat oleks paremini ja selgemalt kosta.

65° või 78° vaatenurgaga kaamera all on liugur, mis libistab objektiivi ette füüsilise katte – see tagab parema privaatsuse ja kindluse, et kui ei soovi pilti näidata, siis tõepoolest midagi ei edastata, füüsiliselt pole see siis võimalik, sest luuk on kaamera pildisensori ees.

Dell Pro Webcam – WB5023 pakub samuti 2K eraldusvõimet, on sertifitseeritud nii Teamsi kui Zoomiga kasutamiseks ning pildikvaliteet vastab igapäevase kasutamise vajadustele.

Selgi veebikaameral on müra vähendamine nii pildist kui helist, näo automaatne tuvastamine ja parem esitamine keerulistes valgusoludes (näiteks hämaras või tugeva tagantvalgusega) ning tehisintellekti juhitav kadreerimine, mis töötab nagu robot-operaator, hoides esineja alati fookuses.

Kaamera on kompaktne, kinnitatav nii monitori kui sülearvuti ekraani serva külge ja ka sel mudelil on statiivi jaoks all vastav keermestatud auk.

Dell UltraSharp Webcam toob 4K kvaliteedi kaugtöö koosolekutesse, sest miks mitte, kui telekad on juba valdavalt 4K kvaliteediga ja isegi mobiilid salvestavad nii kõrge resolutsiooniga? Lisaks paremale ja selgemale pildile saab 4K kaameraga rohkem suurendada ja paljude osalejatega koosolekul esinejat suuremalt näidata, kui koosolekul osalejaid kaamera ees on mitu.

Vaatenurka saab seada 65°, 78° või 90°, nii et ise saad valida, kui palju tausta soovid pildile jätta või kui kaugel kaamerast oled.

Dell Dual Charge Dock HD22Q on üks vajalik lisa kõigile kodus või kontoris töötajatele, mis on samal ajal nii dokk sülearvutile kui ka juhtmevaba laadija nutiseadmele. See aitab lauapinda kokku hoida ning juhtmete hulka laual vähendada, sest telefon võib lebada dokil samal ajal laadides, dokk aga aitab ühendada lisaseadmeid ning toimib omakorda ka sülearvuti laadijana.

Seade laeb Qi-toega nutitelefoni või kõrvaklappe ning hoiab telefoni asendis, millest saab käed-vabalt helistada. Kuni 90 W võimsusega USB C pesast aga saab laadida samast kohast sülearvutit. Doki külge võib ühendada kuni kaks 4K monitori, muude lisaseadmete jaoks on neli USB-A porti ja üks USB-C pesa, samuti leidub tagaküljel RJ45 võrgupesa.

Dell KB900 on nii-öelda koostööklaviatuur, millel leiduvad spetsiaalsed puutetundlikud nupud Zoomi kõnede ja vestlusakende hetkega avamiseks. Juhtmevaba klaviatuur kestab ühe laadimisega kuni 20 päeva (kaheksatunniste tööpäevadega) ja laadimiseks kulub päevase kasutuse jaoks vaid üks minut. 

Zoomi sertifikaadiga maailma esimese koostööklaviatuuri Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) eraldi nupud aitavad näiteks Zoomi kõnes mikrofoni vaigistada või vaigistuse tühistada, videot sisse ja välja lülitada, ekraani hetkega jagada ja uut vestluspaneeli avada. Need eraldi puutenupud on kergesti leitavad – täheklahvide ja numbriploki vahel, navigatsiooninuppude (nooleklahvide) kohal.

Klahvidel on veel nutikas taustvalgustus koos käe läheduse tuvastamisega, mis aitab akut säästa, 15 programmeeritavat klahvi ja kiire USB-C laadimine, mis tagab ühe minuti laadimisega  terve päeva aku tööaega või täis laadimisega kuni 20 päeva.

Dell Premier MS900 on uus hiir, millega saab sujuvalt ümber lülitada kolme erineva seadme vahel, mis on samuti erinevatel töökohtadel ja kodu-kontori vahel liikuva inimese jaoks väga vajalik funktsioon.

Ühenduse valimiseks on hiire peal nupp – kahe Bluetoothi-ühenduse ja ühe raadiolingiga (2,4 GHz USB adapteriga) ühenduste vahel valimiseks. 

Premier MS900 kasutab isegi klaasil töötavat täpset andurit  ja neljasuunalise kerimisega. Kui üles-alla võib ekraanil kerida tavalise keskmise rullikuga, siis horisontaalseks kerimiseks (näiteks piki tabeli ridu) on pöidla juures veel üks tundlik rullik.

Iga seadme jaoks saab Delli tarkvaraga tundlikkust eraldi seada. Jälgimistäpsus on kuni 8000 punkti tollile (DPI). Hiir annab üheminutilise kiirlaadimisega  USB-C kaudu pool päeva kasutusaega ning aku täiesti täis laadides kuni kolm kuud kasutusaega.

Küsi hübriidtööks sobivaid Delli lahendusi OIXIO spetsialistidelt!

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Kord nädalas

Ärigeeniuse uudised sinu postkastis

Ärigeeniuse uudiskiri toob sinuni valiku nädala olulisematest äriteemadest, põnevad persoonilood ja ekspertide soovitused.