Kuula: Ärikäik #5 – Milline võiks olla tervisliku kiirtoiduketi Poke Bowl äri aastal 2073?

Poke Bowl pakub Hawaii´lt pärit tervislikku kiirtoitu. Vasakul Mikk Rajaver.Foto: Joakim Klementi / Eesti Meedia

Kuidas elas Poke Bowl üle pandeemia ning miks otsustati laieneda just frantsiisi kaudu? Sellest rääkis Ärigeeniusele restoraniketi Poke Bowl kaasomanik Mikk Rajaver.

Täna tuli välja Ärigeeniuse uue podcasti “Ärikäik” viies osa. Saates keskendume tuntud ja ambitsioonikate Eesti ettevõtete käekäigule. Eelkõige aga just neile, mille ambitsioonid on neid äritegevusega ka kodumaa piiridest kaugemale viinud. Poke Bowl, kes praegu valmistub oma frantsiisi välismaale viima, on sellest hea näide. 

Poke Bowl pakub, nagu nimigi viitab, algselt Hawaii´lt pärit poke kausse, mis kombineerivad riisi, juurvilju ning traditsiooniliselt toorest kala. Kaasomanik Rajaver rääkis Ärigeeniusele, kust tuli üldse idee sellist toitu Eestis pakkuma, kuidas on tema taust jalgpallis toitlustusäri suunanud ning kuidas plaanitakse äri veelgi laiendada. 

Saadet juhivad Ärigeeniuse reporterid Berta Gortfelder ja Kert Avasalu. 

Kuula saadet Spotifyst, Apple Podcasts’ist või telli RSS.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Kord nädalas

Ärigeeniuse uudised sinu postkastis

Ärigeeniuse uudiskiri toob sinuni valiku nädala olulisematest äriteemadest, põnevad persoonilood ja ekspertide soovitused.